Filmpjes

Inspiratie is overal om ons heen. Inspiratie helpt om de kracht te vinden, in het vertrouwen dat alles wat je wenst te doen, hebben of zijn in het leven, mogelijk is. Omdat wij allemaal een inspirerend voorbeeld kunnen gebruiken, deel ik hier met jou, mijn meest inspirerende filmpjes en audio’s. Het is mijn verlangen dat het je mag sterken in je vertrouwen dat waar jij naar verlangt, wel degelijk mogelijk is. 

Steve Jobs spreekt over het volgen van zijn hart en het vertrouwen op het maken van de eigen keuzes.

Steve Jobs speech 2005 Stanford

 

Muziek is een grote liefde van mij. Het is een universele taal die wij allemaal spreken. Mensen die elkaar niet kennen raken geïnspireerd en creëren spontaan met elkaar iets moois.  Muziek brengt vreugde en verbindt. Ook in deze video.

Erko Jun – Music unites us all

 

Deze vrouw (80 jaar) is een absolute inspiratie, die laat zien dat leeftijd werkelijk NIETS te maken heeft met vitaliteit. En zij is geen ‘uitverkorene’ bij wie dit ‘wonder’ zich voltrekt. Het gaat voorbij de grenzen van het denken dat wat gepast of wel / niet mogelijk zou zijn op een bepaalde leeftijd. Ieder mens heeft het in zich om alles te kunnen, op welke leeftijd dan ook.
Laat deze vrouw daarin jouw voorbeeld zijn.
(en wat een topper ook, haar danspartner!)

Paddy & Nico – Britain’s Got Talent

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *