Over Love in the City

12711089_1239913956023213_8733004202556723393_oKimalou de Mol (1985) richt zich op het bewust creëren van het eigen leven. Zij gaat ervan uit dat succes een keuze is en dat je ervoor kunt kiezen het leven te leven dat je wenst. Zij heeft ‘Liefde voor Passie’ en wil weten wat het is waar jij vol enthousiasme van overloopt. Met Love in the City biedt zij  een plek waar mensen zoals jij en ik, hun inspirerende verhaal vertellen over hoe zij een wens of verlangen hebben waar gemaakt, hun passie hebben gevolgd.“Ieder mens kan een inspirerend voorbeeld gebruiken, om zo zelf de kracht en de moed te vinden om de eigen dromen waar te maken, en daar bied ik graag een podium voor. Je eigen weg volgen, doen wat je fantastisch vindt, zijn wie je werkelijk bent, daar wordt een mens echt gelukkig van. En een gelukkig mens wil goed doen, wil het geluk delen. Kun je je voorstellen wat het met onze maatschappij doet als er steeds meer gelukkige mensen zijn, die het leven leiden dat ze wensen? Daar draag ik graag aan bij!”

Heb jij ook een wens in vervulling laten gaan, leef je het leven van je dromen of ben je er aan begonnen en wil je jouw verhaal delen in een video of in een geschreven interview? Neem dan contact op met Love in the City

Droom Groots
Creëer je eigen leven
Al
les is mogelijk

LOGO_LITC_FB

 

 

 

 

 

 

 

Love in the City is het platform voor inspiratie & optimisme gericht op het creëren van het leven dat je wenst en is een initiatief van Kimalou de Mol. 
Camera, geluid & montage worden verzorgd door Steve Riley.